5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yöreının münhal olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden henüz okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı esna otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın Bapsı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın iye olduğu alan ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi ekipler aracılığıyla mimarilmaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Bununla yanında zirdaki kriterlere sahip olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden dışarıya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve yamanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için başkalık göstermektedir. Ederı etkileyen baz amil kapının ateşe metanet seviyesidir. Bu acıe peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme tesisları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir doğrultuının peyda olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın yönı silsile yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının muayene altına kırmızıınması kolaylaşır ve daha okkalı ziyan vermesi önlenir.

Hatta, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla irtibatlı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı yangın kapısı renkler ilkin geçmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca usturuplu olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın amelî boşaltma olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page